czwartek, 20 lipca 2017

Saganová súženia trvá. Hviezdu za milióny hrdúsi Gorila aj povinnosti

Vlani 12. júla sa na tomto serveri objavil článok s rovnakým témou - Saganová prekliatie. "Nie, nie a zase nie! Zeleného Sagana vo Francúzsku ničí smäd po víťazstve, "stálo v titulku a bola to smutná, no pravdivá správa o pôste slovenského hviezdy.

Aj tento rok Sagan lieta medzi najlepšími, tiež vo 102. Tour je najlepším mladíkom a štvrtýkrát v rade by chcel dobyť bet365 bonus zelený trikot najlepšieho spurtera. Lenže v preťahovaní o etapové vavríny nestačí na nemeckú mašinu. Toľko víťazných gest, pre ktoré sa inšpiroval u filmových postáv, už v minulosti Sagan ukázal, štyri etapy v ročníkoch 2012 a 2013 ovládol.

Ale od tej doby? Stále nič.

"Tour de France je tu. Budem vpredu? "Písal nažhavení po príchode do Utrechtu na Twitter.Po prvej rovinatej do Zélande a tiež prvý prehratej etape odkázal: "Milimetre robia rozdiely." A keď mu to nevyšlo ani v Amiensu, ľutoval: "Stále to nestačí."

Sagan síce navonok svoje rozhorčenie kamufluje a tiež v stredu za cieľom hovoril pozitívne. Alebo sa bet365 aspoň snažil: "Som spokojný, ako to dopadlo." Vnútri slovenských Tourminátora sa však najskôr kumuluje skepsa - jeho posledný prvenstvo v Tour z Albi totiž nesie letopočet 5. júla 2013.


Sagan trikrát po sebe obliekal zelený trikot a aj tento rok si na neho myslí, lenže absolutistický majiteľ stajne Tinkof-Saxo, ruský boháč Tinkov, chce viac. Chce vidieť svoju hviezdou, ktoré ročne bet365 mobil platia milióny eur, ako z pódia strieka šampanské.A to mu Sagan za päť dní tohtoročnej Tour zatiaľ nedoprial.

Iste, vo Francúzsku má Slovák aj iné úlohy ako len bojovať s "Gorila" Greipel, Cavendishom bet 365 či Degenkolbem. "Nie sme tu kvôli rozbiehanie špurte," potvrdil športový riaditeľ Tinkoffa De Jongh. Prioritou ruskej stajne je doviezť kapitána Contadora k celkovému triumfu a všetci muži tímu častokrát vrátane Sagana sú tu pre neho, nie pre "loktování" vo špurtoch.

Po piatich tohtoročných etapách má 25-ročný borec zo Žiliny tri pódiová umiestnenie, po trinástykrát bol na Tour druhý (k tomu má 4 víťazstvá a 5 tretích miest). Ale triumf? "Šialené! Všetci chcú byť vpredu, v čo najlepšej pozícii.Nedeje sa to nikde inde, len na Tour, "posťažoval sa Sagan, ktorý je teraz v bodovacej súťaži o 32 bodov druhý za Greipel. Napriek tomu si na víťazstvo (to čiastkové i celkové) ďalej trúfa.

"A prečo nie? Veď Tour len začala, "hlása odhodlane.

bet365 stavky

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz