piątek, 14 kwietnia 2017

Andy Burnham obáva zničujúce škrty financovania športu v rámci preskúmania

tieni vnútra Andy Burnham varovala, že vládne škrty miestneho športu vďaka bude oznámené budúci týždeň bude "posledný klinec kladivom do rakvy dedičstva Londýn 2012".

Tí športové odvetvia sa samy STEELING pred všeobecného preskúmania výdavkov, ktorá by mala zaviesť škrty vo výške 25-40% po nechránených oddeleniach vo Whitehalle.Rozpočty športu Anglicka, ktoré investujú 300 miliónov korún ročne priamo do základného športu, a spoločnosť UK Sport, ktorá investuje 543 miliónov libier do elitných športovcov počas súčasného olympijského cyklu, by mohla byť do istej miery chránená, pretože väčšina ich financovania pochádza z Národná lotéria sk ôr než štátna pokladnica.Olympijské zlyhanie dedičstva: športové centrá pod útokom tisíc rabatov Rady Prečítajte si viac

Vzhľadom na hrubé 75/25 rozdelenie lotérií a finančných prostriedkov, zníženie o 30% Rozpočet v oblasti kultúry, médií a športu by znamenal, že zhruba 10% by sa malo znížiť z rozpočtov na elitný a grassroots šport.Špekuluje sa, by to mohlo byť ďalej zasypaná odvedením peňazí z Big Lottery Fund, čo by samo o sebe preukázať sporné.

Ale Burnham povedal škrty vo výške až 40% do rozpočtov miestnych úradov bude mať hlboký vplyv na Grassroots šport. "Budeme vidieť rady znížiť o 40%, pravdepodobne v priebehu nasledujúcich piatich rokov. Mohlo by to byť ešte vyššia, ale to je rozumný predpoklad plánovanie na vlastných odhadov vlády, "povedal vo svojom prejave na látky Národná konferencia v Londýne. "Áno, rozpočet Šport Anglicka by mohla byť chránené prostredníctvom lotér ie, ale to je oveľa menšia v porovnaní.Potom akékoľvek iné oddelenie sa zameria na všetky športové súvisiace alebo prevenciu v súvislosti s programami, sa zameriavajú na ďalšie škrty, ktoré prešli. To je realita pre nasledujúcich päť rokov. "

Reže do rozpočtov miestnych úradov už zasiahla finančné prostriedky na vybavenie a športových programov od roku 2010, s 2013 Guardian výskum ukazuje niektoré miestne orgány už znížili rozpočty až o 40 %. Športové a rekreačné rozpočty bývajú neúmerne postihnuté, pretože je jedným z mála diskrečných oblastí výdavkov.

Flatlining športové účasť postavy, škrty v miestnych obecných objektov a obavy nad školského športu viedli k otázkam cez sľúbené dedičstvo po v Londýne 2012 olympijských hier.Bývalý olympiáda ministerka Tessa Jowell povedal v júli dedičstva bol promrhá svojich "zlých a nedbanlivosti" nástupcu.

Burnham povedal, že vo vnútri aj mimo vlády on bol frustrovaný v jeho pokusy vynútiť Whitehall vziať viac integrovaný prístup k športu a fyzickej aktivity naprieč oddeleniami, vrátane zdravotníctva a školstva. "Tieto kusy sú zničujúce pre šport. Whitehall neuprednostňuje športu a fyzickej aktivity. V rámci jednotlivých rezortov, ani jeden z nich vidia to ako jednu zo svojich hlavných úloh, "povedal.

" Je to sirota politika, nikto nechce poznať a nikto nechce prevziať zodpovednosť.V ťažkých časoch, to je predvolené nastavenie. - ju najprv cut "

Športové minister Tracey Crouch, čaká, až po celkovom preskúmaní výdavkov zverejniť svoje Grassroots športu. Po Sport Anglicko je pravdepodobné, že zverejní novú stratégiu, s športových riadiacich orgánov obávať, že to bude odrážať zmenu v prístupe, ktorý redukuje peniaze majú k dispozícii v prospech iných poskytovateľov. Celkom takmer £ 1 miliardu bolo investovaných cez 46 národných s právnych orgánov od roku 2009, ale len päť športové zvýšil raz za týždeň účasť postavy.Vzhľadom k tomu, na olympijských hrách, Športové anglickej vlastné čísla ukazujú 700,000 menej dospelí hrajú športu aspoň raz za mesiac.

Burnham tiež vyzval na "oveľa ambicióznejší prístup k športu v škole najmä základných škôl" a vyzval Premier League odkloniť viac zo svojho vysielania príjmu prostých ľudí.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz