wtorek, 11 kwietnia 2017

Lovetron kysne: legendárny namočiť umelec Darryl Dawkins umiera na 58

Najväčším prekvapením o Darryl Dawkins smrti vo štvrtok, že to prišlo vo veku 58. Vždy vyzeral predurčený buď zomrie predčasne, alebo žiť večne.

Mali sme šťastie, že Dawkins prišiel pred športovou Bol zničenej image-tvorcovia a profesionálnych športovcov basketbal odvážila ukázať osobnosť. Niekoľko mužov robil basketbal ešte zábavné potom 6 stôp 11in centrum pre Philadelphia 76ers, New Jersey Nets, Detroit Pistons a akýmikoľvek menšie ligový tím bol ochotný predĺžiť jeho kariéru dlho potom, čo spálil v NBA.

Dawkins štvrtok zomrel v Lehigh County, Pennsylvania nemocnice. Žiadny dôvod bol smrť bola daná, je neslávny koniec prerastená živ ota.Facebook Pinterest Darryla Dawkins je dravá dunks sa stalo jeho vizitkou.

Tvrdil, že prišli z planéty zvanej Lovetron a zavolal pomenoval sám Čokoláda Thunder, vyhlasovať prezývku Betclic-Zobraziť viac dostal ho Stevie Wonder. Bol tiež Dr Dunkenstein a sir Slam. Prezývky navždy zmenil v závislosti na tom, ako sa cíti. A keď namáčal lopte tak urobil s zúrivosť málo kedy videl. Dnes hráči pravidelne bojujú o to, kto môže namočiť najťažšie, ale neskorý 1970, kedy Čokoláda Thunder potulovali súdy, Dawkins bol udrel loptu cez ráfiky spôsobom ostatní hráči ani nesnívalo.

Dvakrát lámal backboards jednodňové starostlivosť je v hrách.Zakaždým, keď rozbil sklo na malé črepiny, ktoré vyzerali ako malé kúsky ľadu rozhádzané po kurte. NBA predstavila skladacie lemy nedlho po tom, opúšťať Dr Dunkenstein vykonávať viac tradičné útoky na basketbalových ráfikoch.

, takže Dawkins rád svoje dunks, že často pomenoval.


Jeho prvý operadlo-lámanie namočiť zaslúžil poburujúce prezývku, a preto ho zavolal: The Chocolate-hrom-Flying, Robinzine-plač, zuby-Shaking, rozbitia skla, kostrčovej praženie, Bun-opekanie, Wham-Bam, sklo istič -I-Am-Jam. Iní boli pomerne subtílne, aj keď sa zdalo, že rovnako absurdné. Kto by mohol zabudnúť na In-your-face-hanba?Alebo Chrbtica-Chladiaci-Supreme?

Ale pre všetky sa smeje a bizarné dunks Dawkins nemala dominantné kariéru mnohí predpokladá pre neho, keď prišiel do ligy rovno zo strednej školy v roku 1975. On bol piaty celkový výber v návrhu, ktorý rok a pomáhal Sixers urobiť tri finále NBA pred svojím obchodom do New Jersey v roku 1982.

Pre jeho NBA kariéry v priemere 12,0 bodov a 6,1 doskokov za zápas. Slušné množstvo, ale nie ten druh sieň slávy kariéru jeho obrovský talent povedal, že by mali. Zdalo sa, že si hráč, ktorý mal ísť na vysokú školu, možno dozrievania pred príchodom do NBA. Namiesto toho sa musel učiť ako profík a snažil prostredníctvom svojich prvých pár sezón.Keď sa konečne usadil, zranenia stále ho z basketbalového veľkosti.

upadol na niekoľko rokov, plávajúce cez Taliansko a kontinentálne basketbale asociácie a dokonca mal krátky beh s Harlem Globetrotters, nie úplne odišiel z basketbalu do roku 2000

Napriek tomu, nemnoho hráčov môže povedať, že zanechal stopu. - doslova -, na hru a inšpiroval možno najväčšiu zmenu zariadenia vo 50 rokoch sa skladacími ráfiky

nie je to zlé pre chalan z Lovetron, ktorí nikdy šiel na vysokú školu.

Betclic-Klikni pre svoj bonus

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz