wtorek, 11 kwietnia 2017

UFC Anthony Johnson pod paľbou pre misogynistic Facebook chvastať

Anthony Johnson, No1 súperov vo svetle heavyweight divízie UFC ktorého história domáceho násilia na ženách, je dobre zdokumentované, je pod paľbou pre nakoľko deletovaným Facebooku chvastať, ktorý bol volal misogynistic.

31-ročný z Georgie, ktorý sa obnoviť, svet je najväčší podpore MMA vlani po neurčitú pozastavení nad domácim sporu týkajúceho matku svojich detí, mu navrhol, aby si zobral jogu spod neidentifikované ženy v telocvični v utorok a hodil ju cez celú miestnosť.

Johnson odstrelil "škaredé dievča v telocvični postavený ako vrece suchého krmiva pre psov" v 189 slovách poteru.Na webových stránkach MMA Bloody lakeť zachytil snímku stĺpik a pred tým, než bol odstránený.

Ak chcete škaredé dievčatá v telocvični postavená ako vrece suchého krmiva pre psov, to je pre teba.

Ak ste si v mojej ceste alebo iný športovec spôsobom znovu budem hodiť si jogu cez posilňovne znova.

Kto so zdravým rozumom sa tiahne kde sú ppl Predpokladám zdvihnúť? Ak hovoríme o to bol hrubý, že som zdvihol vedľa vás, keď ste boli roztiahnutie. Budete potrebovať viac ako preťahovanie pomôcť, že zmlátil telo.

Beh na recepcii znovu hovorí o cítite vyhrážať a pôjdem na sociálne médiá. Naozaj je to jedno! Prešiel som horšie!

Je to športovci telocvičňa nie je jóga štúdio. Že falošný plač nerobí nič pre nikoho btw.Rovnako ako ten chlapík povedal, že žijú v jeho susedstve a vy preháňať a prehnane po celú dobu…

Takže ešte raz nebeží ústa a nerobia jogu strečing, kde PPL zdvíhať závažia alebo budem ukradnúť rohož z pod vami znovu a hodiť to znova…

rozumieš?Dobré dievča…

A ešte jedna vec prestať nosiť športové podprsenku, keď vaše brucho vyzerať ako stará krajina červené hliny prašnej ceste.

Agresívne jazyk Bez ohľadu na Johnson zdôraznil na Twitteri, že nikdy fyzicky zapojený ženu a neľutoval pre zobral rohož zospodu nej.

Zatiaľ čo jeho jasné, či akcie Johnsona sú v rozpore s Športovcov zákonníka UFC o politike správaní, ktorý dáva organizácia prezident Dana White široká disciplinárnej právomoci, incident je zvláštne zmienku kvôli Johnsona históriu násilia na ženách.

Okrem toho v roku 2012 trestné oznámenie zahŕňajúce matku svojich detí, Johnson bol zapojený do marca 2014 domáci rušenie s inou ženou, ktorá klesla vzniesť obvinenie.On bol tiež zatknutý za ťažké zločiny domáceho násilia, batérie s osobitným vzťahom, kriminálne hrozby a poškodenie mobilného telefónu pre sa mostatný júna 2009 incidentu. Aj keď tieto poplatky boli nakoniec znížený na priestupkoch, Johnson bol uznaný vinným a odsúdený na tri roky v skúšobnej dobe, osem hodín všeobecne prospešných prác v miestnom chlapčenského klubu, jeden deň väzenia a 52 týždňov domáceho násilia poradenstvo.

v máji Johnson stál Daniel Cormier pre UFC titulu svetlo heavyweight uvoľnené Jon Jones, ktorý bol zbavený pásu a odložené na neurčito po jeho zatknutí za hit-and-run v Novom Mexiku.31-ročný z Georgie stratil zadné nahý sýtič podanie, lámať deväť boj vyhrať sériu.

Johnson (19-5) je naplánovaný čeliť Jimi Manuwa v UFC 191 v Las Vegas 5. septembra.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz